Corsair Graphite Series 600T White Edition

550x-corsair-600t-white-2

Veoma elegantno belo-crno kućište koje će se na prvi pogled svideti skoro svima. Napravljeno je od čelika i plastike. Dimenzije ovog kućišta su 50.7cm (v) x 59.2cm (d) x 26.5cm (š), težina praznog kućišta je oko 12.7kg.

Spoljašnjost: Napred se nalazi mreža sa filterom za prašinu, iza koje se nalazi ventilator od 20cm, a iznad nje se nalaze 4 fioke za 5.25“ uređaje. Leva strana kućišta, gledano od napred, može da se koristi kao strana sa prozorom od pleksiglasa ili kao strana sa mrežom sa filterom za prašinu na koju sa unutrašnje strane mogu da se zašrafe ventilatori.  Desna stranica kućišta je potpuno bela sa crnim ručkama koje se nalaze i na levoj stranici. Gore se nalaze tasteri za power i reset, priključci za slušalice, mikrofon, firewire, usb3.0, četiri priključka za usb2.0, kontroler za ventilatore i velika mreža ispod koje se nalazi ventilator od 20cm.

Unutrašnjost: Kućište ima crnu unutrašnjost kao i većina kućišta koje sam opisivao. Ima dosta mesta za odličan hardver. Postoji dosta rupa za provlačenje kablova, tako da može da se odradi odlično kabliranje. Može se smestiti 6 hdd-a/sdd-a, a napajanje se montira na dno kućišta.

600twhite3

Kućište diskretnog izgleda sa veoma dobrim hlađenjem koje ima dosta prostora za komponente i kabliranje. Pravi se u dve verzije, beloj i crnoj.

Постави коментар